NAUTI

Rentoudu lauteilla

Saunamies™ sauna varustetaan kehosi mukaan muotoutuvilla Tuntu™ riippulauteilla. Nautit pehmeistä löylyistä mukavasti kuin rantatuolissa, samalla kun katseesi lepää edessä avautuvassa maisemassa. Pään takana olevia pehmoisia niskatyynyjä voit halutessasi säätää eri korkeudelle.

Luo oma ilmeesi

Riippulauteiden laudeosat irrotat kätevästi ja erilaisten laudekuosien avulla luot saunaasi juuri sellaisen ilmeen kuin itse haluat. Voit sisustaa hetkessä saunasi tunnelman vaikka vuodenaikojen mukaan.

Uusi elämys

Pienen saunan ”salainen ase” on vilvoittelu löylytilassa: avaat oven ja hetkessä sauna on viileän raikas. Elämys on todella rentouttava. Sauna on suunniteltu nimenomaan saunomisnautinnon ehdoilla. Kuvittele saunaelämys 30 asteen pakkasessa tähtitaivaan alla. Se on unohtumattoman vahva kokemus.

HAPPIRIKAS NAUTINTO

PITKÄKESTOISET LÖYLYT

PALOTURVALLINEN PIIPPU

Saunamies™ saunassa kylvetään miellyttävässä lämpötilassa. Pehmeät löylyt syntyvät aidosta suomalaisesta IKI® puukiukaasta. Mallista riippuen 120 – 240 kilosta löylykiviä lähtee voimakas ja pitkäkestoinen löylynautinto. Kiuas voidaan varustaa myös piippusäiliöllä tai höyrymoduulilla. Näin löylyjen pehmeyttä voidaan lisätä vielä entisestään.

Saunamies™ saunassa on happirikas ilmanvaihto. Joka kerran kun heität vettä kiukaalle, imaisee löylyvirtaus uutta raitista ilmaa suoraan ulkoa kiukaan päälle. Saunassa on runsaasti happea, siksi voit nauttia mahtavan puukiukaan pehmeistä löylyistä pitempään.

Ilma poistuu Eco Air savupiipun vaipan kautta jäähdyttämällä piippua ja parantamalla samalla myös paloturvallisuutta. Näin ilma kiertää tehokkaammin varmistaen virkistävän löylynautinnon.

Kysy lisää tai jätä yhteydenottopyyntö