LÖYLY® SAUNAT

LÖYLY® Design elämyssaunat

Saunamies Pikku Koli Design™ w* 8.993€

LÖYLY® Design elämyssauna puukiukaalla

LÖYLY® Design W on sopiva sauna sinulle, kun haluat nauttia ulkosaunan muhevista löylyistä omalla pihallasi tai patiollasi. Sauna on valmistettu aidosta pihkattomasta Lunawood® lämpöpuusta, joka ei kuumene kuten tavalliset ohuet paneelipinnat.  Saunan koko on 2,4m x 2m x 2,4m ja siihen sopii 3 saunojaa. Sauna on varustettu mahtavalla IKI mini puukiukaalla. Kiukaaseen sopii 120kg löylykiviä, joten pehmeät löylyt eivät lopu kesken. Savupiippu on ruostumaton ja ilmajäähdytetty Eco Air. Lauteiksi voit valita Tuntu riippulauteet (haapa-, lämpöhaapa-, leppä-, tai kangaskuosit), tai perinteiset upeat lämpöradiata lauteet. Tummennetut ovet ovat 8mm karkaistua lasia. Voit määritellä tilausvaiheessa kummalle puolelle kiuas ja avautuva ovi asennetaan. Saunassa on löylyohjattu ilmanvaihto, sekä neutraalin kaunis harmaa Jazzy huopakate.

MINI LÖYLY PIENELLE PATIOLLE

Perinteitä kunnioittaen

 

Saunamies™ on yhdistänyt suomalaisen saunaperinteen sekä sauna-alan parhaimman osaamisen samaan kylpyvalmiiseen pakettiin. Nauti rennosti aidon suomalaisen kiukaan leppeissä löylyissä. Matalammassa lämpötilassa myös löylyt ovat pehmeän happirikkaat. Saunassa on helppo hengittää, eivätkä seinäpinnat kuumene kuten sisäsaunoissa.

Lasiseinän kautta avautuva maisema yhdistyy osaksi vahvaa saunomiskokemusta.

Esa Pönkänen, suunnittelija ja saunamies

Hankkiessasi Saunamies™ saunan vältyt työläältä rakentamisen vaivalta ja voit keskittyä olennaiseen. Saunat valmistetaan tilauksesta ja toimitetaan vaivattomasti kylpyvalmiina. Saunamies™ saunat voidaan halutessasi räätälöidä omien tarpeidesi mukaan.

Uusi ja rentouttava saunakokemus matalammassa lämpötilassa

Happirikas löylynautinto, josta jaksat nauttia pitempään

Voit muuttaa saunan sisustuksen ilmettä jälkikäteenkin helposti ja edullisesti

Voit tuunata saunan mieleiseksesi tilausvaiheessa

Voit ottaa saunan mukaasi, mikäli myyt kiinteistösi

Kysy lisää tai jätä yhteydenottopyyntö