LÖYLY® PATIOSAUNAT

Mini LÖYLY® ja Pikku LÖYLY® patiosaunamallit

Saunamies Pikku Koli Design™ w* 8.993€

Patiosauna Mini LÖYLY® S

Mini LÖYLY® S puukatolla (vesitiivistys tai huopakate tarvitaan). Koko 2,4m x 1,5m x 2,4m. Valmistettu Lunawood® lämpöpuusta. Sauna on varustettu leppälauteilla, Harvia 6,8kW sähkökiukaalla (sopii 80kg löylykiviä) ja ruostumattomalla palosuojauksella. Saunaan sopii 3 – 4 saunojaa.

Saunamies Pikku Koli Design™ w* 8.993€

Patiosauna Pikku LÖYLY® Design

Pikku LÖYLY® Design e Jazzy huopakatteella. Valmistettu Lunawood® lämpöpuusta. Sauna on varustettu Tuntu riippulauteilla, Mondex Tahko 10,5kW sähkökiukaalla (sopii 140kg löylykiviä) ja ruostumattomalla palosuojauksella. Saunaan sopii 3 saunojaa. Lauteiksi voidaan valita vaihtoehtoisesti perinteiset lauteet lämpö Radiata puusta ilman lisäkustannuksia.

Saunamies Pikku Koli Design™ w* 8.993€

Patiosauna Pikku Koli Design

Pikku Koli™ Design on varustettu harmaalla Jazzy huopakatteella. Saunan koko 2,4m x 2m x 2,4m ja se on valmistettu aidosta Lunawood® lämpöpuusta. Sauna on varustettu Tuntu riippulauteilla, IKI mini puukiukaalla, ruostumattomalla palosuojauksella sekä ilmajäähdytetyllä Eco Air savupiipulla. Saunaan sopii 3 saunojaa. Lauteiksi voidaan valita vaihtoehtoisesti perinteiset lauteet lämpö Radiata puusta ilman lisäkustannuksia.

MINI LÖYLY PIENELLE PATIOLLE

Perinteitä kunnioittaen

 

Saunamies™ on yhdistänyt suomalaisen saunaperinteen sekä sauna-alan parhaimman osaamisen samaan kylpyvalmiiseen pakettiin. Nauti rennosti aidon suomalaisen kiukaan leppeissä löylyissä. Matalammassa lämpötilassa myös löylyt ovat pehmeän happirikkaat. Saunassa on helppo hengittää, eivätkä seinäpinnat kuumene kuten sisäsaunoissa.

Lasiseinän kautta avautuva maisema yhdistyy osaksi vahvaa saunomiskokemusta.

Esa Pönkänen, suunnittelija ja saunamies

Hankkiessasi Saunamies™ saunan vältyt työläältä rakentamisen vaivalta ja voit keskittyä olennaiseen. Saunat valmistetaan tilauksesta ja toimitetaan vaivattomasti kylpyvalmiina. Saunamies™ saunat voidaan halutessasi räätälöidä omien tarpeidesi mukaan.

Uusi ja rentouttava saunakokemus matalammassa lämpötilassa

Happirikas löylynautinto, josta jaksat nauttia pitempään

Voit muuttaa saunan sisustuksen ilmettä jälkikäteenkin helposti ja edullisesti

Voit tuunata saunan mieleiseksesi tilausvaiheessa

Voit ottaa saunan mukaasi, mikäli myyt kiinteistösi

Kysy lisää tai jätä yhteydenottopyyntö