LÖYLY® SAUNAT

Mini LÖYLY® ja Pikku LÖYLY® saunamallit

Saunamies Pikku Koli Design™ w* 8.993€

Pikku LÖYLY® Design W puukiukaalla

Pikku LÖYLY® Design W on valmistettu aidosta Lunawood® lämpöpuusta.  Saunan koko on 2,4m x 2m x 2,4m ja siihen sopii 3 saunojaa. Sauna on varustettu Tuntu riippulauteilla, mahtavalla IKI mini puukiukaalla, sekä ruostumattomalla ja Eco Air savupiipulla. Lauteiksi voidaan valita vaihtoehtoisesti myös perinteiset upeat lämpöradiata lauteet ilman lisäkustannuksia. Saunassa on harmaa Jazzy huopakate.

Saunamies Pikku Koli Design™ w* 8.993€

Pikku LÖYLY® Design E  sähkökiukaalla

Pikku LÖYLY® Design E on valmistettu aidosta Lunawood® lämpöpuusta. Saunan koko on 2,4m x 2m x 2,4m ja siihen sopii 3 saunojaa. Sauna on varustettu Tuntu riippulauteilla sekä Mondex Tahko 10,5kW sähkökiukaalla, johon sopii mahtavat 140kg löylykiviä. Lauteiksi voidaan valita vaihtoehtoisesti myös perinteiset upeat lämpöradiata lauteet ilman lisäkustannuksia. Saunassa on harmaa Jazzy huopakate.

Saunamies Pikku Koli Design™ w* 8.993€

Mini LÖYLY® E sähkökiukaalla

Mini LÖYLY® E on valmistettu aidosta Lunawood® lämpöpuusta. Saunan koko on vain 2,4m x 1,5m x 2,4m, joten se sopii pienellekin terassille tai patiolle helposti. Kompaktista koosta huolimatta saunaan sopii mukavasti 4 saunojaa. Sauna on varustettu leppälauteilla sekä Harvia 6,8kW sähkökiukaalla (sopii 80kg löylykiviä). Saunassa on harmaa Jazzy huopakate.

MINI LÖYLY PIENELLE PATIOLLE

Perinteitä kunnioittaen

 

Saunamies™ on yhdistänyt suomalaisen saunaperinteen sekä sauna-alan parhaimman osaamisen samaan kylpyvalmiiseen pakettiin. Nauti rennosti aidon suomalaisen kiukaan leppeissä löylyissä. Matalammassa lämpötilassa myös löylyt ovat pehmeän happirikkaat. Saunassa on helppo hengittää, eivätkä seinäpinnat kuumene kuten sisäsaunoissa.

Lasiseinän kautta avautuva maisema yhdistyy osaksi vahvaa saunomiskokemusta.

Esa Pönkänen, suunnittelija ja saunamies

Hankkiessasi Saunamies™ saunan vältyt työläältä rakentamisen vaivalta ja voit keskittyä olennaiseen. Saunat valmistetaan tilauksesta ja toimitetaan vaivattomasti kylpyvalmiina. Saunamies™ saunat voidaan halutessasi räätälöidä omien tarpeidesi mukaan.

Uusi ja rentouttava saunakokemus matalammassa lämpötilassa

Happirikas löylynautinto, josta jaksat nauttia pitempään

Voit muuttaa saunan sisustuksen ilmettä jälkikäteenkin helposti ja edullisesti

Voit tuunata saunan mieleiseksesi tilausvaiheessa

Voit ottaa saunan mukaasi, mikäli myyt kiinteistösi

Kysy lisää tai jätä yhteydenottopyyntö